Kirabolták az Atlético Madrid szurkolói boltját

Atlético Madrid
Genaral view of the official Atletico de Madrid merchandise shop at Metropolitano stadium ahead of the UEFA Europa League, semi final, 2nd leg football match between Atletico de Madrid and Arsenal FC on May 3, 2018 at Metropolitano stadium in Madrid, Spain - Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
Vágólapra másolva!
Péntek reggel betörtek az Atlético Madrid egyik, Alcalá de Henaresben található szurkolói boltjába. Azt egyelőre nem tudni, mekkora anyagi kár keletkezett. A rendőrség megkezdte a nyomozást.

A spanyol internetes sportoldalak - rendőrségi tájékoztatásra hivatkozva - arról számoltak be, hogy a rablásra 6.15 óra környéken került sor a Madridtól északkeletre lévő elővárosban. Az elkövetők egy szürke autóval érkeztek a bolthoz, amelybe az ajtó betörését követően jutottak be, majd dolguk végeztével az autópályán nagy sebességgel a főváros irányába távoztak.

A Mundo Deportivo napilap hozzátette, az Atlético Madriddal nem először történik ilyen típusú eset. Két évvel ezelőtt - a pár hónappal korábban átadott új stadion - a Wanda Metropolitano üzletébe törtek be, ahonnan mezeket, egyéb sportruhákat és szurkolói sálakat tulajdonítottak el.