Vágólapra másolva!
A londoni Biggin Hill reptéren lekapcsolták az Arsenal sztárjának, Sead Kolasinacnak a feleségét miután tiltott fegyvert akart bevinni Nagy-Britanniába.

Az egész történet 2019 júliusáig nyúlik vissza, amikor Mesut Özilt és Sead Kolasinacot, a brit főváros Golders Green nevű negyedében érte támadás. Ashley Smith és társa, Jordan Northover egy robogóval megálltak Özil autója mellett, azzal a céllal, hogy ellopják a német világbajnok játékos 200 ezer fontot érő karóráját. Kolasinac azonban elkergette a késes rablókat, akik ezt követően motorral üldözték a két focistát, és kövekkel dobálták az autójukat.

Az eset után 24 órás védelem alá helyezték az Arsenal két sztárját, azonban Kolasinac felsége, Bella nem érezte magát biztonságban, ezért Németországban vásárolt magának egy elektromos sokkoló pisztoly. Az Arsenal sztárjának felesége múlt vasárnap utazott vissza Frankfurtból Angliába, azonban a londoni Biggin Hill reptéren a biztonsági emberek lekapcsolták, ugyanis Nagy-Britanniában tilos az ilyen fegyverek használata.

Bella Kolasinac zokogott, ugyanis Németországban legálisan lehet szállítani ezeket a fegyvereket, ha a tulajdonosának van rá engedélye. Az asszony nem tudta, hogy Angliába nem hozhatja be a fegyvert, ami ráadásul be volt csomagolva, és elem sem volt benne. A játékos szóvivője a The Sunnak elmondta, hogy félreértés történt, mert Bella Kolasinac e-mailben meg is kérdezte a repülési szolgálatot, hogy beviheti-e a fegyvert Angliába. Sajnálatos módon azonban a telefonja ki volt kapcsolva a levegőben, amikor megérkezett a nemleges válasz.

A bosnyák Sead Kolasinac és a felesége, Bella Forrás: bellakolasinac/Instagram

Bella Kolasinac az eset után elmondta, hogy a fegyver biztonságérzetet nyújtott neki azok után, ami tavaly történt a férjével és Mesut Özillel. A törvények értelmében Kolasinac felesége féléves börtönbüntetést is kaphatott volna, de megúszta figyelmeztetéssel az esetet.

Az Arsenal szóvivője azt mondta az esetről, hogy magánügy, amit a klub nem kommentál.