Letartóztatták a Chelsea válogatott játékosát

fbl Horizontal
Chelsea's English midfielder Callum Hudson-Odoi celebrates scoring their second goal during the English FA Cup fourth round football match between Chelsea and Sheffield Wednesday at Stamford Bridge in London on January 27, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Callum Hudson-Odoit vasárnap hajnalban letartóztatta a rendőrség a játékos nyugat-londoni luxuslakásán, miután egy nála tartózkodó nő a hatóságnak és a mentőknek is telefonált – számolt be a rendkívüli hírről a The Sun.

A Chelsea válogatott labdarúgója szombaton beszélgetett egy hölggyel, akitől az online flört után képeket is kapott.

Ezek után arra kérte a nőt, hogy fehérneműben jöjjön át hozzá, ehhez még autót is küldött a modellnek a 19 éves játékos.

Az Európa-liga-győztes futballista, aki egyébként az egyik első koronavírusos focista volt márciusban a Premier League-ben, szombat este nyolc körül fogadta a lakásán a nőt. Ezután még nem teljesen tisztázott, hogy pontosan mi történt, annyi biztos, hogy Odoi lakásában több labdarúgó is volt, és vasárnap hajnali 3.53-kor futott be a hívás a rendőrséghez és a Londoni Mentőszolgálathoz.

A kiérkező járőrök letartóztatták a Chelsea futballistáját, állítólag a kijárási tilalom megsértéséért, a mentősök pedig kórházba szállították a modellt, aki rosszullétre panaszkodott.

Az intézkedések után a luxuslakás személyzetét is kikérdezték a hatóságok.

Odoit hétfőn, a reggeli órákban engedték szabadon, miután kifizette a megállapított óvadékot.