Társoldalunk:

Letartóztatták a Chelsea válogatott játékosát

2020.05.18. 11:47

Callum Hudson-Odoit vasárnap hajnalban letartóztatta a rendőrség a játékos nyugat-londoni luxuslakásán, miután egy nála tartózkodó nő a hatóságnak és a mentőknek is telefonált – számolt be a rendkívüli hírről a The Sun.

A Chelsea válogatott labdarúgója szombaton beszélgetett egy hölggyel, akitől az online flört után képeket is kapott. Ezek után arra kérte a nőt, hogy fehérneműben jöjjön át hozzá, ehhez még autót is küldött a modellnek a 19 éves játékos.

Az Európa-liga-győztes futballista, aki egyébként az egyik első koronavírusos focista volt márciusban a Premier League-ben, szombat este nyolc körül fogadta a lakásán a nőt. Ezután még nem teljesen tisztázott, hogy pontosan mi történt, annyi biztos, hogy Odoi lakásában több labdarúgó is volt, és vasárnap hajnali 3.53-kor futott be a hívás a rendőrséghez és a Londoni Mentőszolgálathoz.

A kiérkező járőrök letartóztatták a Chelsea futballistáját, állítólag a kijárási tilalom megsértéséért, a mentősök pedig kórházba szállították a modellt, aki rosszullétre panaszkodott. Az intézkedések után a luxuslakás személyzetét is kikérdezték a hatóságok.

Odoit hétfőn, a reggeli órákban engedték szabadon, miután kifizette a megállapított óvadékot.