Vágólapra másolva!
Kyle Walker, a Manchester City játékosa két prostituáltat hívott a házába, miközben a koronavírus-járvány miatt Angliában is határozottan kérik az embereket, hogy maradjanak otthon.

A kormány rendelete alapján Angliában is csak a legszükségesebb esetben lehet kimenni az utcára. Ilyen a bevásárlás, a gyógyszerek beszerzése és az, ha valakinek orvosi ellátásra van szüksége. Ennek ellenére Kyle Walker és egy barátja szexpartit rendeztek két prostituálttal.

Kyle Walker komoly büntetésre számíthat a klubjától Forrás: The Sun

Az angol válogatott focista 2200 fontot fizetett a 21 éves Louise McNamarának és a 24 éves brazil barátnőjének, hogy szórakoztassák őket Walker cheshire-i házában. A két prostituált egy nappal azelőtt érkezett Walker házába, hogy ő az Instagram-oldalán arra szólította volna fel az embereket, hogy maradjanak otthon, mert ez a leghatékonyabb védekezés a járvány ellen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#StayHomeSaveLives

Kyle Walker (@kylewalker2) által megosztott bejegyzés,

Louise McNamara szerint Walker képmutató, aki veszélybe sodorja az embereket.

„Idegen embereket hív a házába szexelni, majd másoknak tart előadást a biztonság megőrzésének szükségességéről"

- jegyezte meg a prostituált.

Az esetet követően a 48-szoros angol válogatott támadó bocsánatot kért.

- mondta Walker, aki ellen fegyelmi eljárást indított a Manchester City.

Kyle Walker, a Manchester City jobbhátvédje Forrás: AFP/Miguel Medina

„A Manchester City értesült Kyle Walker magánéletét érintő hírről, amely szembemegy az Egyesült Királyság lezárási és távolságtartási szabályaival.

Csalódottan értesültünk a vádakról, Kyle bocsánatkérését is tudomásul vettük, belső fegyelmi vizsgálatot kezdeményezünk" – idézi a Daily Mail a Manchester City szóvivőjét.