Három éve mutatták be Cristiano Ronaldo nevetséges bronzszobrát

Cristiano Ronaldo, szobor, Madeira
Azért akadt, akinek tetszett: Marcelo Rebelo de Sousa portugál elnöknek, például
Vágólapra másolva!
2017. március 29-én, napra pontosan három évvel ezelőtt, Madeirán leleplezték Cristiano Ronaldo bronzszobrát. Az ötszörös aranylabdás nem tett megjegyzést a szörnyű alkotásra, azonban az mindent elárul, hogy egy évvel később, Ronaldo családja kérésére lecserélték egy új szoborra, ami tényleg emlékeztet a portugál klasszisra.

Három évvel ezelőtt a Cristiano Ronaldóról elnevezett funchali repülőtéren felavatott mellszobor őrületbe kergette az abszurd humorra fogékony közönséget. A szobor ugyanis - függetlenül attól, hogy szeretjük-e a ötszörös aranylabdást, vagy sem - nem lett jó, ezt jelentősebb kockázatvállalás nélkül kijelenthetjük. Sőt rossz lett, ami magának Ronaldónak is feltűnt, amikor a leleplezés után meglehetősen ferde szemmel méregette.

Cristiano Ronaldo sem volt elragadtatva a mesterműtől Forrás: AFP/FRANCISCO LEONG

A Globo Sports portugál lap megszólaltatta a szobor készítőjét, aki érthetően kissé elkeseredetten nyilatkozott.

– mondta Emanuel Santos, aki fényképek alapján dolgozott, a terveket pedig Ronaldóval és a családjával hagyatta jóvá.

A szobor leleplezése után rengeteg mém lepte el a világhálót, ezért egy évvel később, Ronaldo családja kérésére lecserélték egy új szoborra, ami tényleg emlékeztet a portugál klasszisra.

Embertelen mémáradat zúdul C. Ronaldo félresikerült szobrára

A Cristiano Ronaldóról elnevezett funchali repülőtéren szerdán leleplezett mellszobor senki szerint nem hasonlít a modellre, viszont mindenki szerint hasonlít valaki másra. Madeira nem tud betelni világhírűvé vált szülöttjével, úgyhogy az egész alakos, óriási szobor után, ami munkában - azaz futballistaként - ábrázolja, és szintén kihívásokkal küzd bizonyos értelemben, ezúttal a Cristiano Ronaldóról elnevezett funchali repülőtéren szerdán felavatott mellszobor kergette őrületbe az abszurd humorra fogékony közönséget.