Vágólapra másolva!
„Nincs DAC-meccs Nélküled nélkül, de van Nélküled DAC-meccs nélkül. Szombaton, 2020. március 28-án, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel – vagyis 16:50-től – énekeljük el közösen a klubhimnuszt" – írta a DAC honlapja. Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából.

Szombaton 16:50-től közös és határtalan Nélküled-énekléssel adnak tiszteletet azoknak, akik ebben a nehéz időszakban napi szinten hoznak áldozatot másokért. A DAC futballklub és az YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni.

Egyúttal felhívták az egész Kárpát-medence lakosságának a figyelmét erre a kezdeményezésre, és kérik, csatlakozzanak hozzájuk saját falvaikban, városaikban. Fogjanak össze, mutassák meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!

Az éneklésről készült felvételeiket pedig kérik osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget.