A kórházi dolgozók a Liverpool-indulót énekelték, Klopp elsírta magát - videó

Champions League Final 2019 / Tottenham Hotspur-Liverpool FC 0-2. 2019 CHAMPIONS LEAGUE FINAL Sports Sports International Database SP CL Final PROFESSIONAL CHAMPION Football Football EUROPE club team Men UEFA European Competition Professional Football Clu
Jürgen Klopp nem csak kiváló edző, hanem remek ember is
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány mindenkinek az életét jelentősen befolyásolja, ebben a helyzetben pedig gyakran találkozunk drámai pillanatokkal. Az egyik legfrissebb ilyen az angol Liverpoolhoz is kapcsolódik.

Az Egyesült Királyságot kiszolgáló Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) orvosai és ápolói a Liverpool indulóját, a You'll Never Walk Alone-t (magyarul: soha nem jársz egyedül) éneklik az intenzív osztályon dolgozó kollégáiknak – számolt be az nso.hu. Ez eljutott a Liverpool menedzseréhez, Jürgen Klopphoz is, aki meghatódott a felvétel láttán.

Jürgen Klopp meghatódott a kórházi dolgozók éneklésén Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

„Tegnap küldtek nekem egy videót, amelyen néhányan a kórházban éppen az intenzív osztály előtt énekelnek. Amikor rázendítettek a You'll Never Walk Alone-ra, azonnal sírni kezdtem. Hihetetlen. Ez mindent elmond a helyzetről, ezek az emberek nemcsak dolgoznak, hanem óriási lélekjelenléttel is teszik mindazt, amit tesznek" – olvasható a Liverpool honlapján.