Egyedül a kommentátor üvöltött a legendás brazil stadionban - videó

CARIOCA 2020, FLAMENGO X PORTUGUESA 3022 12808
RJ - Rio de Janeiro - 03/14/2020 - CARIOCA 2020, FLAMENGO X PORTUGUESA -Bruno Henrique a Flamengo player plays for Dilsinho, a player from Portuguesa during a match at the Maracana stadium for the Carioca 2020 championship Photo: Thiago Ribeiro / AGIF
Vágólapra másolva!
A Flamengo otthona a brazil futball szentélye, a Maracaná. A 2019-es klubvilágbajnokság döntőjében a Liverpoolt is megszorongató együttes ezúttal zárt kapuk mögött volt kénytelen pályára lépni az állami bajnokságban. Így csak a televízió képernyőjén keresztül láthatták a szurkolóik, ahogyan a klub a 90. perc után fordít a Portugesa ellen.

"Flamengo! Tiéd a győzelem és a dicsőség!"

- üvöltötte Gustavo Villani, brazil kommentátor, miután a brazil csapat a ráadásban fordította meg a Portugesa elleni mérkőzést a hétvégén.

A találkozót a legendás Maracaná stadionban rendezték meg Rio de Janeiróban, természetesen zárt kapuk mögött a koronavírus-járvány terjedése miatt.

A találkozót a Flamengo 2-1-re nyerte nyerte meg, és háromból három győzelemmel vezeti a Carioca állami bajnokság "A" csoportját.