Vágólapra másolva!
Eden Hazard, a Real Madrid futballcsapatának sérüléssel bajlódó belga klasszisa az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA egyik mérkőzése után találkozott a Dallas Mavericks két európai sztárjával.

És első pillantásra feltűnik, hogy valami nem stimmel, amikor megérkezik a 201 centi magas Luka Doncic, hogy ajándékot cseréljen a vendéggel. A 175 centis belga támadó ugyanis egészen bizarrul fest a videón, mintha egy lilliputi társulatból csöppent volna a Mavs öltözőjébe. A két sportoló között csak 26 centi a magasságbeli különbség, mégis úgy tűnik, mintha Hazard fele akkora lenne,mint a szerda éjjel franchise-rekordot döntő szlovén.

A vicces látványról persze csak felvételt készítő telefon kamerája tehet, ahol ennyit számít, hogy az egyébként is jóval magasabb Doncic közelebb, míg Hazard távolabb áll. Kész szerencse, hogy az egy kézfogásra szintén beugró szerb óriás, a 224 centi magas Boban Marjanovics mellett nem kellett Hazard-nak ugyanabban a beállításban pózolnia, mint Donciccsal.

A Chelsea-től tavaly nyáron Madridba igazoló Hazard november végén szenvedett bokasérülést, amiből csak február 16-án tért vissza, hat nappal később azonban a Levante elleni bajnokin újra eltört egy csont a jobb lábában.