Az Arsenal szurkolói szobrot akarnak állítani a Watford játékosának

Horizontal
Watford's Senegalese midfielder Ismaila Sarr (C) celebrates with teammates after he scores the team's first goal during the English Premier League football match between Watford and Liverpool at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on February 29, 2020. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szombaton általános meglepetésre a Liverpool 3-0-s vereséget szenvedett a kiesés ellen küzdő Watford otthonában a Premier League (PL) 28. fordulójában. Jürgen Klopp csapata 44 PL-meccset követően kapott ki újra, így már biztosan nem nyerheti meg veretlenül a bajnokságot. Erre utoljára pont az Arsenal volt képes.

A liverpooli vereséggel eldőlt, hogy az Arsenal marad az egyetlen olyan csapat, amelynek sikerült veretlenül megnyernie a PL-t. A londoni klub még a 2003/2004-es szezonban 26 győzelemmel és 12 döntetlennel lett első, olyan játékosokkal a soraiban, mint például Thierry Henry.

Az „Ágyúsok" fanatikusai az előbbi rekord megtartása miatt hálásak a Watford-Liverpool mérkőzés hősének, Ismaila Sarrnak. A szenegáli labdarúgó kétszer volt eredményes a Liverpool ellen és még egy gólpasszt is jegyzett a találkozón.

Az Arsenal szurkolói online kezdtek önkéntes szerveződésbe, hogy szobrot állítassanak a saját stadionjuk előtt a watfordi focistának.