Gulácsi Péter csapatának követőszáma nő a leggyorsabban az Instagramon

RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach Sports soccer Bundesliga Single RBL Lawn ball sports Red Bull Arena Peter Gulacsi (RB Leipzig)
Gulácsi Péter csapata visszacsúszott a második helyre a német bajnokságban
Vágólapra másolva!
Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig produkálta a legnagyobb növekedést az Instagramon az európai topligák klubjai között. A legjobb ötben a szezon meglepetéscsapatai találhatóak még.

Több mint 51 ezer új rajongója lett az Instagramon az RB Leipzig csapatának februárban. A bajnoki címért küzdő lipcseiek követőszáma elképesztő, 13,3 %-os növekedést mutatott be az év legrövidebb hónapjában.

A legjobb ötben olyan BL-indulásért küzdő kiscsapatok találhatóak még, mint a Getafe (+11.4%, 14,022), az Atalanta (+10.4, 26,947) és a Real Sociedad (+9.9%, 20,792), vagy az angol bajnokság újoncaként a 7. helyen álló Sheffield United (+9.9%, 19,199).

Ha az európai topligák azonos bajnokságban szereplő csapatait vizsgáljuk, akkor az a spanyol bajnokság vezet, melynek klubjai átlagosan 4,3 %-os követőszám-emelkedéssel büszkélkedhetnek. A leglassabban növekvő bajnokság a francia (átlag 2,4 %).

Forrás