Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig magyar kapusa, Gulácsi Péter hajbeültetésen vett részt, amely komoly eredményt hozott. Nem túlzás azt állítani, hogy új hajkoronát kapott a válogatott focista.

A bajnoki címért harcoló lipcsei együttes nemcsak a német élvonalban, hanem a Bajnokok Ligájában is vitézkedik, a héten az angol Tottenham otthonában nyert nyolcaddöntős meccsen 1-0-ra. Gulácsi hónapok óta remekel a kapuban, de nemcsak a teljesítménye keltette fel a figyelmet, hanem múlni látszó kopaszsága is. Aki figyelt, láthatta feltűnően dús frizuráját, ami persze nem a véletlen műve. Tavaly hajbeültetésen vett részt, s a transzplantáció eredménye már jól látható.

Korábban még így nézett ki Gulácsi Péter haja:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We keep going 3 points in Hoffenheim✔️ #auswärtssieg #PG1 :Török Attila

Péter Gulácsi (@gulacsi32) által megosztott bejegyzés,

A Blikknek a HIMG Hajbeültetési Klinika szakorvosa, dr. Lendvai András az eljárás érdekességeiről beszélt.

„A hajhullás meglehetősen gyakori probléma a férfiaknál. A frizura elvesztését rendszerint a tesztoszteron egyik változata, a DHT hormon okozza, amellyel szemben a fej oldalsó és hátsó részén található haj szerencsére ellenálló. A beültetés során az itt található szálak egy részét a hajátültetési módszertől függően telepítik át a megritkult, illetve teljesen kopasszá vált fejterületre – mondta lapunknak dr. Lendvai András. – Az egészséges hajszálakat csoportosítják át szálanként a kopaszodó területre. Rendkívül vékony, üreges tű segítségével szedik ki a hajszálegységeket a donorterületről, például a tarkóról, és ültetik be a kopaszodó területekre."

Gulácsi Péter új frizurája Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

Sokan észrevették a pozitív változást Gulácsi kapcsán, és le is írták véleményüket a focista Instagramján.

„Jól sikerült a hajbeültetés, szép frizura, Pete!" – írta az egyik követője.

„Nem passzol hozzád a sok haj" – kritizálta viszont egy másik. Több egykori és jelenlegi csapattárs sem ment el szó nélkül a változás mellett.

„A hajad nagyon ott van" – írta a Leipziget az angol Brightonért elhagyó brazil Bernardo Fernandes, míg a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs hajas emojival értékelte legfrissebb fotóját.