Vágólapra másolva!
Első gyermekét várja a világbajnoki ezüstérmes birkózó, Lőrincz Viktor, aki a tokiói olimpiáról egyenesen a szülőszobába utazhat haza. Legalábbis, ha minden a tervek szerint alakul, akkor Anna nevű kislánya augusztus 12-én jön a világra, míg a klasszis birkózót is szállító olimpiai gép 11-én landol majd Ferihegyen.

„Nagyon necces lesz! De szeretném, ha megvárna. Én 4-én, 5-én lépek szőnyegre, így ha esetleg úgy dönt a pici, hogy hamarabb jön, akkor verseny után megpróbálok hazajönni valahogy – mondta a Borsnak Lőrincz Viktor.

Lőrincz Viktor apa lesz Forrás: MTI/Czagány Balázs

„Abban biztos vagyok, hogy extra motivációval küzdök majd Tokióban, hiszen azért is harcolok, hogy egy érmet akaszthassak a gyermekem nyakába" – tette hozzá. Az Eb-győztes sportoló és felesége, Vivien tudatosan készült a gyermekvállalásra, ám arra nem számítottak, hogy ilyen gyorsan összejön.

„Edzőtáborból mentem haza, amikor a fürdőszobatükrön egy pár babacipő és egy cumi fogadott. Leírhatatlan érzés volt" – árulta el a birkózó. Lőrincz Viktor elleshetett egy-két trükköt a babázással kapcsolatban, hiszen bátyja, a szintén birkózó Tamás kétgyermekes, rutinos apuka.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tokyo #babyborn

Lőrincz Viktor (@lorinczviktor) által megosztott bejegyzés,