Mourinho megint megsértődött, otthagyta a sajtótájékoztatót - videó

Bayern Muenchen v Tottenham Hotspur: Group B - UEFA Champions League Bayern Muenchen Tottenham Hotspur UEFA CHAMPIONS LEAGUE Jose Mourinho
Jose Mourinho of Tottenham during the press conference after the UEFA Champions League group B match between Bayern Muenchen and Tottenham Hotspur at Allianz Arena on December 11, 2019 in Munich, Germany. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Szerdán este a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig egygólos győzelmet aratott Londonban a Tottenham Hotspur fölött a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágó mérkőzésén. A találkozó utáni sajtótájékoztatón José Mourinho, az észak-londoni csapat edzője kapott egy neki nem tetsző kérdést, majd pökhendi módon kiviharzott a teremből.

A találkozón a németek lefocizták az angolokat, és ha kicsit jobb a helyzetkihasználásuk, már az első mérkőzésen eldönthették volna a nyolcaddöntős párharcot.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón egy újságíró megkérdezte Mourinhótól, hogy a Tottenham játszott ilyen rosszul, vagy a Lipcse volt ennyire jó? A portugál edző először flegmán elkezdte vonogatni a vállát, majd azt mondta, hogy nem válaszol a kérdésre, mert nem tetszik neki, és amúgy sem helyén való.

Ezt követően Mourinho távozott a sajtótájékoztatóról, de végezetül még odaszólt az újságírónak, hogy remek volt a kérdés, és felmutatta neki a hüvelykujját. Az újságíró sem volt rest, visszaszólt a portugálnak, hogy a válasz is remek volt.