Vágólapra másolva!
2020-ban, a tokiói olimpia évében a háromszoros olimpikon hegyikerékpáros, Parti András lett a PREGA Konferencia társadalmi nagykövete – összhangban az egészséges, sportos életmódhoz szorosan kapcsolódó tudatos táplálkozással.

Parti András, hegyikerékpáros háromszoros, olimpikon és 21x-es magyar bajnok a napokban ért haza spanyolországi edzőtáborából, ahol az idei év legnagyobb eseményre a tokói olimpiára készült.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a PREGA Konferencia nagykövete lehetek, hiszen a profi sporthoz hozzá tartozik az egészséges életmód.

Ezt most egyszerű tapasztalatból is mondom, hiszen csak kóstolják meg az itteni paradicsomokat" – mondta a sportoló, a PREGA sajtótájkozatóján, amit stílusosan a szervezők a Veresi Paradicsom csomagoló részlegén és üvegházában tartottak.

A PREGA - Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia mottója: adatalapú döntések – fenntartható gazdálkodás. Ez a téma az elmúlt hónapok időjárási "rekordjai"alapján egyre időszerűbb, hiszen a digitalizáció eszközeivel kisebb környezetterheléssel növelhető a mezőgazdasági termelés
hatékonysága.