Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi Torna Club és stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet figyelemfelkeltésnek is szánta legújabb akcióját.

Az FTC az utóbbi években számtalanszor bizonyította, hogy kiemelten kezeli a társadalmi felelősségvállalás ügyét: a klub több esemény és kampány keretében állt ki a rászorulók mellett vagy éppen hívta fel a figyelmet egy-egy problémára. Február 12-én, szerdán egy már hagyományosnak mondható eseménnyel, az ételosztással folytatódott a sor. Az FTC nem pusztán egyszeri segítségnek, sokkal inkább figyelemfelhívásnak szánta legújabb akcióját, amely a klub stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet és étkezési támogatója, a Gasztvitál segítségével valósult meg.

"Év közben rengeteget kapunk a szurkolóinktól, ezért fontosnak tartjuk, hogy amikor csak lehet, valamit visszaadjunk nekik. Mindig jó érzés segíteni" – mondta az FTC labdarúgókapusa, Dibusz Dénes, aki tavaly is részt vett az ételosztáson.

Az FTC sportolói minden évben örömmel segítenek Forrás: Fradi.hu

A Ferencváros futballcsapatának is otthont adó Groupama Arénában az FTC magyar bajnok labdarúgói, Gróf Dávid, Varga Roland, Leandro és Somalia mellett a Fradi BL-győztes pólócsapatának tagjai, a Ferencváros két téli olimpiai bajnoka, a Liu testvérek és további sportolók, illetve Fradi-érzelmű közéleti szereplők, például Lotfi Begi kínáltak meg egy-egy adag meleg étellel rászoruló embereket.

– nyilatkozta az FTC olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázója, Liu Shaolin Sándor, aki testvére, Liu Shaoang társaságában érkezett.

A Liu testvérek is szakítottak időt, hogy részt vegyenek az akcióban Forrás: Fradi.hu

"Vegyes érzéseim vannak. Nem jó azt látni, hogy ennyi rászoruló ember van, viszont örülök, hogy segíthetünk" – nyilatkozta a Fradival BL-győztes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Vámos Márton.

Az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet partnersége 2014 óta él. Ennek jegyében a felek korábban gyűjtöttek meleg ruhákat rászorulók részére, adományokat a veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára vagy éppen iskolaszereket rászoruló családok részére az iskolakezdés előtt.