Négy perc alatt kétszer állították ki a spanyol focistát - videó

Levante UD v Athletic Bilbao - La Liga FBL liga Spain december EVENT SPORT MATCH soccer match Levante valencia people Athletic Bilbao La Liga
Jaime Latre referee look VAR during spanish La Liga match between Levante UD vs Athletic club de Bilbao at Ciutat de Valencia Stadium on December 3, 2018. (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Vasárnap kora délután a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Girona egygólos győzelmet aratott a Fuenlabrada otthonában. A találkozó azonban nem a vendégek győzelméről marad emlékezetes, hanem a hazai csapat veterán középpályásáról, Cristóbal Márquezről, akit négy perc alatt kétszer is kiállítottak a mérkőzésen.

A 35 éves középpályást a 68. percben, a videobíró jelzésére állították egy talpalás miatt. Azonban a játékvezető a pálya szélén kihelyezett monitoron visszanézte az esetet, majd sárga lapra módosította a videobíró döntését, és visszahívta a pályára a játékost, aki már rég beért az öltözőbe.

A közjáték után Cristóbal visszatért a pályára, de azonnal elkezdett beszólogatni az ellenfél játékosainak, majd összeakaszkodott Cristhian Stuanival, amiért a játékvezető sárga lapot adott mindkét focistának. Mivel a visszahívott Cristóbalnak a talpalás miatt volt egy sárgája, így a visszatérése után azonnal mehetett ismét az öltözőbe.