Könnyeivel küszködve nyilatkozott Bryant haláláról a nagy rivális edzője - videó

NBA Finals Game 4:  Boston Celtics v Los Angeles Lakers
LOS ANGELES, CA - JUNE 12: Kevin Garnett #5 talks to head coach Doc Rivers of the Boston Celtics while Kobe Bryant #24 of the Los Angeles Lakers discusses a call with referee Tom Washington in the first half of Game Four of the 2008 NBA Finals on June 12, 2008 at Staples Center in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Stephen Dunn/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint vasárnap este érkezett a hír, hogy minden idők egyik kosárlabdázója, Kobe Bryant halálos helikopter-balesetet szenvedett. Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legendájáról a Lakers legnagyobb riválisának, a Boston Celticsnek a korábbi edzőjét kérdezték.

Doc Rivers hosszú éveken keresztül volt a Boston Celtics vezetőedzője, és ez idő alatt kétszer is összecsapott a Kobe Bryant által vezetett Los Angeles-i együttessel az NBA nagydöntőjében. A jelenleg a Los Angeles Clipperst irányító szakember sokáig megszólalni sem tudott a kamerák előtt, és utána is a könnyeivel küszködve mesélt a nagy rivális egykori sztárjáról.

„Nyilvánvalóan sokat jelentett nekem, egy ilyen nagyszerű ellenfél. Ez az, amit mindenki szeretne a sportban, és neki a DNS-ben megvolt az, ami csak nagyon kevés sportolónak adatik meg, például Tiger Woods vagy Michael Jordan volt ilyen" – mondta Rivers Bryantről. Az 58 éves edző azt is megosztotta a riporterekkel, hogy jóban voltak a tragikusan fiatalon elhunyt egykori ikonnal, sokat nosztalgiáztak az egymás elleni párharcokról.

A mai napig hálás azért, hogy ilyen rivális ellen játszhatott a csapata.

Minél többször találkozott vele a pályán, annál jobban tisztelte és szerette Bryantet, és egyszerűen nem tud napirendre térni a történtek felett.

Doc Rivers reflects on Kobe Bryant's legacy.

You know I don't know You know I just don't have a lot to say, yeah. Yeah. The news is just devastating to everybody. who know him No. I'm not and You know he he just he mean it means a lot to me.