Óriási show-val készül az NFL az áprilisi játékosválasztásra Las Vegasban

Daily Life In Las Vegas Las Vegas Nevada U.S.A Circus Circus SLOT MACHINE Travel CITY DAILY LIFE CASINO Gambler Strip area Bellagio hotel Joaquin Gomez Sastre NurPhoto Night view main buildings No People
A lövöldözés a híres Circus Cicus luxushotel kaszinójában történt .
Vágólapra másolva!
Az NFL-csapatok minden évben kiválasztják a legjobb egyetemi futball (NCAA) játékosokat, hogy az amatőr évek után leigazolják őket a profik táborába. A 2020-as draftnak Las Vegas ad majd otthont április 23. és 25. között. „Amerika játszóterén" most sem aprózzák el a dolgot és egészen új szintre emelnék a szórakoztatást az esemény kapcsán.

Az NFL vezetősége idén Las Vegasnak adta a kiváltságot, hogy otthont adjon a 2020-as draftnak. A döntésben a legnagyobb szerepet az játszotta, hogy a Raiders az új szezonban a városban kezdi meg a bajnoki szereplését a tervek szerint augusztusra elkészülő Allegiant Stadionban. A háromnapos programcsomagból látványát tekintve kiemelkedik a Bellagio hatalmas szökőkútjára tervezett úszó színpad, amelyre a játékosokat kis csónakokkal vinnék fel. Ilyet tényleg csak Las Vegasban találhatnak ki.