Vágólapra másolva!
Letartóztatták a modellt, aki 2017 nyarán azzal vádolta Theo Hernández – a Real Madrid játékosát –, hogy megerőszakolta. A hatóságok kiderítették, hogy az orosz-spanyol modell hazudott, ezért könnyen börtönbe is kerülhet.

Az orosz-spanyol származású Luisa Kremleva 2017 nyarán azzal vádolta meg a Real Madrid játékosát, hogy a marbellai nyaralása alatt szexuálisan bántalmazta őt.

Könnyen lehet, hogy Luisa Kremleva börtönbe kerül Forrás: luisa.kremleva/Instagram

A modell állítása szerint Hernándezzel barátok voltak, és együtt italoztak. Ezt követően a Real Madrid korábbi játékosa - aki már az AC Milant erősíti - azt mondta, hogy menjenek ki a klub előtti parkolóba, mert néhány kulcsot vissza kell vinnie a kocsijába. Amikor beszálltak a francia védő Porschéjébe, szexuális tevékenységbe kezdtek, viszont a nő kérte a focistát, hogy fejezzék be, de elmondása szerint ennek nem tett eleget. Ekkor - vallomás szerint - dulakodni kezdtek, ami percekig tartott. Ezt követően Hernández kidobta a lányt a kocsijából.

A spanyol hatóságok azonban a nyomozás során kiderítették, hogy Luisa Kremleva hazudott a vallomásában.

Theo Hernandez már az AC Milan játékosa Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli

A biztonsági kamera felvételei is ellentmondottak a 24 éves modell szavainak, ráadásul a nőgyógyászati vizsgálat során is kiderült, hogy volt ugyan szexuális kapcsolat a felek között - ahogy ezt Hernández nem is tagadta -, azonban erőszakra utaló jelet nem találtak, így az összes vádat visszafordították a hölgyre, akit hamis vád miatt őrizetbe vettek, és börtönbüntetést kérnek rá.

Forrás: ns