Így ütötte le Diego Costa a volt csapata fizioterapeutáját - videó

Club Atletico de Madrid v RCD Espanyol  - La Liga FOOTBALL SPORT Spain Club Atletico de Madrid RCD Espanyol La Liga Diego Costa
Diego Costa of Atletico Madrid lament a failed occasion during the Liga match between Club Atletico de Madrid and RCD Espanyol at Wanda Metropolitano on November 10, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
John Terry, a Premier League-ben szereplő Chelsea futballcsapatának korábbi játékosa és csapatkapitánya osztott meg a közösségi oldalán egy videót, amelyen egy roppant szórakoztató közelharc látható.

Terry elmondása szerint a videó 2015-ben a londoniak nyári edzőtáborában készült, a felvételen pedig az látszik, ahogy Diego Costa, az akkor a Chelsea-ben játszó spanyol csatár, és a klub ügyeletes mókamestere Billy McCullogh bokszkesztyűvel a kezükön gyepálják egymást. A rövidebbet persze a jóval idősebb és kisebb, öltözékét és küzdő stílusát tekintve viszont sokkal emlékezetesebb McCullogh húzza, aki gyorsan padlóra kerül.

A bejegyzés mellett a klub egykori és jelenlegi játékosainak sora írt kommentet, és mindannyian jót nevettek a valóban vicces videón.