A világbajnok középpályás elképesztő öltöző beszéddel búcsúzott - videó

fbl Horizontal
Roma's midfielder Daniele De Rossi (C) is congratulated by former captain Francesco Totti (R) and Roma's forward Bruno Conti (L) during his farewell to Roma after 18 years at his home-town club after the Italian Serie A football match between Roma and Parma on May 26, 2019 at the Olympic Stadium in Rome. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Daniele De Rossi, az AS Roma legendája hétfőn jelentette be visszavonulását. A világbajnok olasz középpályásról kikerült egy videofelvétel, amelyben látható, ahogy az utolsó római mérkőzése előtt hogyan tüzelte fel a csapattársait az öltözőben.

A Stephan El Shaarawy által közzétett videón látható De Rossi utolsó öltöző beszéde a Parma elleni hazai mérkőzés előtt. A világbajnok középpályás minden mondatából érződik, hogy az AS Roma a mindene, a beszéde lezárása pedig olyan, amitől minden fociszerető libabőrős lesz.

„Kiért futok? - Róma
Kiért harcolok? - Róma
Kiért halok meg? - Róma
Forza Roma"

A 117-szeres válogatott, 2006-ban világbajnok játékos az előző szezon végén, 18 év után hagyta el az AS Romát, amelyben Francesco Totti visszavonulását követően csapatkapitány volt.