Ismeretlen focista ment el a fodrászhoz, világsztár jött ki

Ethan Ampadu 19 évesen ment el először fodrászhoz
Vágólapra másolva!
Ethan Ampadu, a Chelsea focicsapatának játékosa 19 évesen vágatta le először a haját. A rasztáiról ismert walesi játékosnak teljesen megváltozott a külseje, most úgy néz ki, mint a Borussia Dortmund angol válogatott támadója, Jadon Sancho.

A walesi focista 2017-ben mutatkozott be a Chelsea-ben, jelenleg kölcsönben az RB Leipzig csapatában szerepel. Bár nem számít alapembernek, a szurkolók gyorsan megjegyezték maguknak, hiszen a rasztáival kitűnik a tömegből. A 19 éves játékos most úgy döntött, megváltoztatja külsejét, ezért életében először felkeresett egy fodrászt, hogy megszabaduljon fürtjeitől.

Az HD Cutz művésznéven is ismert Sheldon Edwards vágta a haját, akinek az ügyféllistáján olyan sztárok szerepelnek, mint Raheem Sterling, Phil Foden, Rijad Mahrez, Olivier Giroud, Gabriel Jesus, Callum Hudson-Odoi, Thierry Henry és Usain Bolt.

Edwardsnak saját üzlete van Londonban, de ha megfizetik - márpedig ezeknek a sztároknak van miből - akkor szívesen házhoz megy.

A fodrász feltette az Instagram-oldalára Ampadu átalakulását. A Chelsea játékosára rá sem lehetett ismerni, a kommentelők szerint egy az egyben úgy néz ki, mint a Borussia Dortmund angol válogatott támadója, Jadon Sancho – akit nem mellesleg a Chelsea is le akar igazolni.