Maradona bizarr sztorikat mesélt ufókról és a szüzessége elvesztéséről

fbl Horizontal
Gimnasia y Esgrima team coach Diego Armando Maradona gestures during an Argentina First Division Superliga football match against Estudiantes, at El Bosque stadium, in La Plata, Buenos Aires province, Argentina, on November 2, 2019. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP)
Vágólapra másolva!
Diego Maradona, a világ valaha volt egyik legjobb futballistája pályafutása befejezése után civilben sem egy hétköznapi fickó. Ezt már sokszor bizonyította, most éppen egy argentin interjúban.

A jelenleg az argentin élvonalban szereplő Gimnasia La Plata vezetőedzőjeként tevénykedő élő legenda a helyi TyC Sports nevű tévécsatornának adott pompás interjút, amelyből két részletet emelt ki az azt szemléző Talk Sport nevű oldal.

A műsorvezető megkérdezte, hogy hisz-e a földönkívűli életben, amit a beszélgetőtársak az azonosítatlan repülő objektumokkal, azaz UFÓ-kal azonosítottak.

"Miért is ne hinnék – vágta rá Diego. – Egy alkalommal, amikor a kelleténél többet ittam, három napra eltűntem otthnról. Amikor előkerültem, mindenkinek azt mondtam, hogy az idegenek raboltak el, de ennél többet senkinek nem mondhatok."

Szóba került egy másik ritkán előkerülő téma, méghozzá a szűzesség elvesztése. Maradona esetében persze ez sem egy hétköznapi sztori.

"13 éves voltam, egy alagsori lakásban történt egy idősebb nővel. Miközben én a csúcsra értem, ő újságot olvasott" – osztott meg talán túl sok részletet is az eseményről az argentin legenda.