Neymar magyar focistáktól kapott Rubik-kockát és Túró Rudit

Neymar, Red Bull Neymar Jr’s Five, Zsírkréták
Párizsban találkozott Neymar magyar vendégeivel, akik a PSG-focista kispályás világbajnokságának nyereményeként utaztak ki hozzá
Vágólapra másolva!
Párizsban találkozott Neymar magyar vendégeivel, akik a PSG-focista kispályás világbajnokságának nyereményeként utaztak ki hozzá.

Életre szóló élményt szerzett annak a hét magyar egyetemistának Neymar, aki nyáron Zsírkréták csapatnéven megnyerte a brazil focista által megálmodott Red Bull Neymar Jr's Five kispályás tornát. A fiatalok egy háromcsillagos hotelben kaptak szállást, fotózásokon vettek részt, megnézték Párizs nevezetességeit, és az utazás csúcspontjaként találkoztak a PSG világsztárjával.

Párizsban találkozott Neymar magyar vendégeivel, akik a PSG-focista kispályás világbajnokságának nyereményeként utaztak ki hozzá Forrás: borsonline.hu

„Kedd este érkeztünk meg, szerdán délelőtt pedig már fotózásokon és forgatásokon vettünk részt a város különböző pontjain – mesélte a Borsnak a csapat egyik játékosa, Dudás Dániel. – Este a Nantes elleni bajnoki meccset néztük meg a PSG otthonában, a Parc des Princes stadionban, ahová a helyi tömegközlekedési sztrájk miatt több mint egy órát utaztunk. Óriási élmény volt ilyen sztárokat élőben látni, ráadásul Neymar három gólt is lőtt, igaz, csak egyet adtak meg, amit büntetőből szerzett.

A magyar fiatalok programja csütörtökön délelőtt városnézéssel folytatódott, ezután találkozhattak vendéglátójukkal, Neymarral.

„Jártunk az Eiffel-toronynál, a Diadalívnél, de megnéztük a Champs-Élysées-t, a Concorde teret és Napóleon sírját is. Ezután került sor a találkozóra Neymarral, odaadtuk neki az ajándékokat, a Rubik-kockát, a Túró Rudit és a Puskás Ferences kártyapaklit, amit hoztunk, majd fotókat készítettünk és váltottunk pár szót – mondta Dudás.