Társoldalunk:

Az Inter edzője szexuális tanácsokat ad a játékosainak

2019.11.22. 21:15

Antonio Conte, az olasz labdarúgó-bajnokság második helyén álló Internazionale edzője a L'Équipe-nek adott interjút, melyben kitért arra is, hogy milyen tanácsokat ad a játékosainak a szexuális életükkel kapcsolatban.

Az élsportban folyamatosan visszatérő téma, hogy nagy meccsek vagy versenyek előtt érdemes-e szexuális életet élni. A kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo korábban elmondta, hogy amikor a Real Madrid játékosa volt, akkor minden meccs előtt úgy indult el otthonról, hogy előtte ágyba bújt a barátnőjével. A korábbi bokszvilágbajnok Mike Tyson 1981 és 1986 között abszolút nem szexelt. A legjobb eredményeit is ebben az időszakban érte el. 

Antonio Conte nem tiltja a szexet a játékosainkForrás: AFP/Ben Stansall

Ezúttal Antonio Contét, az Inter edzőjét kérdezték a témában, aki érdekes választ adott. Szerinte lehet szexelni, csak nem mindegy hogyan.

„Szezon közben az az ideális, ha nem tart sokáig az aktus. A játékosok részéről az a legjobb, ha ők vannak alul, és csak minimális erőkifejtést tesznek. És persze az sem árt, ha a feleségükkel szexelnek, mert akkor nem kell rendkívüli produkcióval előrukkolniuk" – mondta a Juventusszal három és a Chelsea-vel egy bajnoki címet nyerő olasz edző.

A Conte vezette Inter az idei szezonban 12 bajnoki mérkőzésből 10-et megnyert, és egy ponttal van lemaradva a sorozatban nyolc bajnoki címet nyerő Juventus mögött.