Vágólapra másolva!
Vasárnap este az Arsenal kétgólos előnyt adott le, végül 2-2-es döntetlent játszott a Crystal Palace ellen az Emirates Stadionban. Az észak-londoni csapatnál valami nagyon nincs rendben Unai Emery tavaly nyári kinevezése óta. Most éppen az idény elején megválasztott csapatkapitány, a svájci Granit Xhaka haragította magára a szurkolókat, ugyanis a lecserélésekor káromkodott és mutogatott nekik, majd azzal tette fel az i-re a pontot, hogy levette a mezét és elhajította.

Xhaka hónapok óta formán kívül játszik, mégis élvezi Unai Emery bizalmát. Azonban most a 61. percében lecserélték a svájci középpályást, a baszk edző döntését pedig üdvrivalgás fogadta az Emirates Stadionban. Xhaka érezte az iróniát a szurkolók viselkedésében, ezért először a fülére tette a kezét, majd vezényelni kezdte őket, mondván nem elég hangosak. Amikor a szurkolók elkezdték fújolni, a svájci nemes egyszerűséggel annyit mondott: fuck off (ba***átok meg - a szerk.).

Xhaka azzal tette fel a pontot az i-re, hogy az öltözőbe menet levette magáról a mezt, majd elhajította, ami megengedhetetlen egy sportolótól, pláne egy csapatkapitánytól.

Az eset után Unai Emery azt mondta:

Jövő szombaton az Arsenal a Wolverhampton Wanderers csapatát fogadja a Premier League 11. fordulójában. Nagy tételben nem fogadnánk rá, hogy Xhaka fogja kivezetni a csapatot az Emirates Stadionba. Egy ilyen műsor után annak is örülhet majd, ha egyáltalán bekerül a keretbe.