A Man City sztárja a pályán kérte meg a riporternő kezét

fbl Horizontal
Ukraine's midfielder Oleksandr Zinchenko celebrates after the Euro 2020 football qualification match between Ukraine and Portugal at the NSK Olimpiyskyi stadium in Kiev on October 14, 2019. (Photo by Genya SAVILOV / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn este az ukrán labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte az Eb-címvédő portugál együttest a B csoport 7. fordulójában, így biztossá vált, hogy Andrij Sevcsenko csapata ott lesz a 2020-as Európa-bajnokságon. Olekszandr Zincsenkónak, a csapat alapemberének duplán volt oka az ünneplésre, ugyanis a találkozó után a kijevi Olimpiai Stadion gyepszőnyegén kérte meg riporter barátnője, Vlada Szedan kezét.

A csinos riporternő azonnal igent mondott a Manchester City játékosának, akivel már egy ideje párt alkot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Самое главное «ДА» в моей жизни ❤️

Alex Zinchenko (@zinchenko_96) által megosztott bejegyzés,

Zincsenko adrenalinszintje nem nagyon esett le a lefújást követően, mint egy kántáló tasmán ördög, úgy pörgött, ugrált és énekelt a mérkőzés elemzésére készülő szakértők között az alkalmi tévéstúdióban.

A 22 éves focistának nem ez volt az első akciója a kijevi Olimpiai Stadionban. Júniusban élő adásban csókolta meg a barátnőjét, miután az ukrán válogatott 5-0-ra legyőzte a szerb csapatot.

Zincsenko csókja nem példátlan. A 2010-es dél-afrikai vb-döntő után a spanyol válogatott csapatkapitánya, Iker Casillas megcsókolta a riporter Sara Carbonerót, az eset pedig a két fiatal házasságával végződött.