Az angol válogatott focista megalázta a Manchester Unitedet

fbl Horizontal
Manchester United's English midfielder Jesse Lingard (R) gets attention on the pitch for an injury before being substituted during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 24, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Vasárnap este fél hattól rendezik a Manchester United-Liverpool örökrangadót, ahol az angol bajnokság történetének két legeredményesebb csapata mérkőzik egymással. A találkozó előtti magazinműsorban megkérték Danny Millst, a korábbi 19-szeres angol válogatott hátvédet, hogy a két csapat keretéből állítson össze egy álomcsapatot, a végeredmény azonban elszomorító lett – legalábbis a Manchester United szurkolók számára.

A találkozó országos kettesnek tűnik, ugyanis Manchester United legutóbb szeptember 14-én nyert bajnoki mérkőzést, és jelenleg a 12. helyen áll a tabellán, két pontra a kiesőhelytől. A Liverpool ellenben szárnyal. Nyolc meccsből nyolcat megnyert, és ha az előző szezont is idevesszük, akkor sorozatban 17 bajnoki mérkőzést nyert meg, ami abszolút klubrekord.

Az előzmények ismeretében a Sky Sports csatorna megkérte Danny Millst, hogy a két klub keretéből állítson össze egy kombinált álomcsapatot, mire sikerült felrajzolnia a Liverpool kezdőcsapatát.

Danny Mills álomcsapata a Manchester United és a Liverpool játékosaiból Forrás: skysports.com

Mills elmondta, hogy jelen pillanatban ez a realitás, és a jelenlegi Manchester Unitedból sokan még a Liverpool kispadjára sem férnének oda.

Az eset után sokan támadták a Manchester Citytől visszavonuló Millst, mondván elfogult a városi riválissal szemben. Azonban, ha belegondolunk, teljesen igaza van.

Manchester United-Arsenal: fociháborúból párnacsata

20 évvel ezelőtt, de még tíz éve is a Manchester United-Arsenal összecsapás volt a Premier League legnagyobb rangadója. Sir Alex Ferguson és Arséne Wenger rivalizálásának hiányában viszont párnacsata lett abból, amit egykor Csata az Old Traffordon névvel emlegettek. 1998-ban szerettem bele az angol fociba, közelebbről pedig az Arsenalba.