Társoldalunk:

Az angol válogatott focista megalázta a Manchester Unitedet

2019.10.15. 16:15

Vasárnap este fél hattól rendezik a Manchester United-Liverpool örökrangadót, ahol az angol bajnokság történetének két legeredményesebb csapata mérkőzik egymással. A találkozó előtti magazinműsorban megkérték Danny Millst, a korábbi 19-szeres angol válogatott hátvédet, hogy a két csapat keretéből állítson össze egy álomcsapatot, a végeredmény azonban elszomorító lett – legalábbis a Manchester United szurkolók számára.

A találkozó országos kettesnek tűnik, ugyanis Manchester United legutóbb szeptember 14-én nyert bajnoki mérkőzést, és jelenleg a 12. helyen áll a tabellán, két pontra a kiesőhelytől. A Liverpool ellenben szárnyal. Nyolc meccsből nyolcat megnyert, és ha az előző szezont is idevesszük, akkor sorozatban 17 bajnoki mérkőzést nyert meg, ami abszolút klubrekord.

Az előzmények ismeretében a Sky Sports csatorna megkérte Danny Millst, hogy a két klub keretéből állítson össze egy kombinált álomcsapatot, mire sikerült felrajzolnia a Liverpool kezdőcsapatát.

Danny Mills álomcsapata a Manchester United és a Liverpool játékosaibólForrás: skysports.com

Mills elmondta, hogy jelen pillanatban ez a realitás, és a jelenlegi Manchester Unitedból sokan még a Liverpool kispadjára sem férnének oda.

Az eset után sokan támadták a Manchester Citytől visszavonuló Millst, mondván elfogult a városi riválissal szemben. Azonban, ha belegondolunk, teljesen igaza van.

Manchester United-Arsenal: fociháborúból párnacsata

20 évvel ezelőtt, de még tíz éve is a Manchester United-Arsenal összecsapás volt a Premier League legnagyobb rangadója. Sir Alex Ferguson és Arséne Wenger rivalizálásának hiányában viszont párnacsata lett abból, amit egykor Csata az Old Traffordon névvel emlegettek. 1998-ban szerettem bele az angol fociba, közelebbről pedig az Arsenalba.