Vágólapra másolva!
Az Arsenal sztárja, Pierre-Emerick Aubameyang megvillantotta méregdrága Ferrariját. A gaboni támadó London belvárosában bőgette az 1 milliós fontos autóját, majd leparkolt, és a vakuk kereszttüzéből kilépve elindult shoppingolni.

A 30 éves támadó heti 180 ezer fontot (65 millió forint) keres az észak-londoni csapatban, ráadásul az előző szezon társgólkirálya biztosan kap gólprémiumot is, így nem eshetett nehezére összespórolnia az 1 millió fontot (363 millió forint) érő Ferrari LaFerrarira.

Aubameyang szivárványkróm színű autójának rendszáma sem hétköznapi, ugyanis a nevének kezdőbetűiből és a mezszámából tevődik össze.

A gaboni játékos egyébként minden fontért keményen megdolgozik. 2018 januárjában igazolt az Arsenalhoz, azóta 75 mérkőzésen 49 gólt szerzett.

Az első 50 Premier League-mérkőzése után már 33 gólt szerzett, ezzel pedig lekörözte a klublegenda Thierry Henry-t, akinek 50 meccs után „csak" 30 gól állt a neve mellett.

Pierre-Emerick Aubameyang szenvedélyes autógyűjtő Forrás: aubameyang97/Instagram

Aubameyang egyébként gyűjti a sportkocsikat. A garázsában áll két Ferrari, két Audi R8-as és egy Aston Martin is. A gyűjtemény összértéke meghaladja a 3 millió fontot.