Roger Federer újabban a Twitteren szórakoztatja a szurkolóit

tennis Horizontal
Roger Federer nem zuhant össze a tehertől
Vágólapra másolva!
Roger Federer a héten a sanghaji ATP 1000-es tornán vesz részt. Valószínűleg nem tartott vele a családja, mert intenzíven twitterezeik a svájci legenda a mérkőzések között. Korábban sosem tapasztalt közelségbe engedte ezáltal a rajongóit a 20-szoros Grand Slam-győztes teniszező.

Az egyik követője megkérdezte Federertől, hogy igaz-e, hogy naponta 10 órát alszik azért, hogy a legjobb teljesítményt tudja kihozni magából. A svájci egyszerűen csak, annyit válaszolt, hogy négy gyerekek után sok sikert kíván ehhez, a mesteri tervhez.

Egy másik rajongó az iránt érdeklődött, hogy hallott-e már Taskentről, Üzbegisztán fővárosáról. A svájci emlékeztette a kérdezőt, hogy játszott ott 1999-ben. Természetes az internet népe nem elégedett meg ennyivel, egy fotóval emlékeztette egy rajongója Federert, hogy az azon a tornán viselt frizurájával a Backstreet Boys tagja is lehetett volna.

De Federer a jó szándéka jeleként felhívta a szurkolók figyelmét, hogy akik a tenyeresekért rajonganak, ne nézzék meg ezt a videót.

Az utóbbi napokban kiderült, hogy Roger Federer nem csak kiváló teniszező, hanem a humora is remek. Reméljük hasonlóan aktív marad a közösségi médiában.