Vágólapra másolva!
November 9-én a Los Angeles-i Staples Centerben felállított szorítóban csap össze KSI és Logan Paul. Ha ezek a nevek semmit sem mondanak, az nem az ön hibája, ők ugyanis nem igazi ökölvívók, hanem YouTube-sztárok.

A watfordi Olajide William Olatunji, alias KSI és az egyesült államokbeli Ohióból származó Logan Paul a maga nemében valóban igazi sztár: előbbinek valamivel több mint 20 millió, utóbbinak valamivel kevesebb mint 20 millió követője van a YouTube-on, és a két internetes szájhős éppen itt feszült egymásnak először. Hogy aztán "komolyra" fordítva a dolgot, bokszkesztyűt húzzanak, és összecsapjanak a zsúfolásig megtelt Manchester Arénában. A meccs minden várakozást felülmúlt, legalábbis, ami az anyagi részét illeti: a csak a videomegosztón közvetített meccsért 20 millió felhasználó csengette ki a 7,50 fontos díjat, 150 millió fontot generálva így, amivel minden küzdősportos pay-per-view rekordot megdöntöttek.

Most is ilyesmire lehet majd számítani:

Ezek után nem csoda, hogy lesz folytatása a döntetlennel végződött hat menetes csatának. Ezúttal már Amerikában, a Los Angeles-i Staples Centerben (az NBA-ben szereplő Lakers és Clippers, valamint az NHL-ben játszó Kings otthona) feszülnek egymásnak a felek, a bunyót pedig az az Eddie Hearn szervezi, aki nem egyet menedzsel a világ legjobb bokszolói közül, így Anthony Joshuát, Kell Brookot, Billy Joe Saunderst, vagy Olekszandr Usykot.

A két szájhősé lesz a főmeccs, míg a WBO nagyközépsúlyú világbajnoka, Saunders csak a felhozó programban kapott helyet... A meccset az a DAZN csatorna közvetíti, amelyik idén sorra szerződött le a sportág legjobbjaival, többek között a súlycsoportoktól függetlenül a legjobbak közé tartozó Saul "Canelo" Álvarezzel.

Míg az első meccs fejvédővel, amatőr szabályok szerint zajlott, addig a második felvonást már "profi" szabályok szerint vívják majd a felek.