A francia focisztár elment a Chelsea-szurkoló esküvőjére

Kanté
Chelsea's French midfielder N'Golo Kante vies with Stoke City's Welsh midfielder Joe Allen (R) during the English Premier League football match between Stoke City and Chelsea at the Bet365 Stadium in Stoke-on-Trent, central England on September 23, 2017. / AFP PHOTO / Lindsey PARNABY / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea középpályása, N'Golo Kanté sérüléssel bajlódik, ezért nem tudott csatlakozni a francia válogatott keretéhez, viszont így részt tudott venni meglepetésként egy londoni esküvőn.

A nagy Chelsea-drukker, Frank Khalid lányának a hétvégén tartották az esküvőjét, amelyen részt vett a londoni együttes sztárja, N'Golo Kanté is. A férfi és a francia focista már korábbról is ismerte egymást az egyik étteremből, így Khalid kapott az alkalmon és meghívta a középpályást az esküvőre.

Kanté nem először mutatta meg az emberi oldalát Forrás: Frank Khalid/Twitter

„Meghívtam Kantét az esküvőre, de sokáig úgy nézett ki, hogy a válogatott szereplése miatt nem tud eljönni. Viszont közbejött a sérülése, és

szólt, hogy mégis jön. A lagzi végéig ott volt, mindenkivel nagyon közvetlenül viselkedett, minden fotóra és aláírás kérésre igent mondott"

– árulta el az örömapa a The Sunnak.