Miért szagolgatja Cristiano Ronaldo a csapattársa haját?

Portugal's football team training session 2019 Pedro Fiuza fiuza foto PHOTO Portugal lisbon lisboa Portuguese soccer FOOTBALL sports TEAM TRAINING session UEFA EURO 2020 qualifier Cristiano Ronaldo
Portugal's forward Cristiano Ronaldo looks on during a training session at Cidade do Futebol (Football City) training camp in Oeiras, outskirts of Lisbon, Portugal, on September 3, 2019, ahead of the UEFA EURO 2020 qualifier matches against Serbia and Lithuania. (Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo már a portugál válogatottal készül, miután hazájában tizedik alkalommal is megválasztották az év játékosának. A portugál válogatott szombaton Szerbiában, kedden pedig Litvániában lép majd pályára Európa-bajnoki selejtezőn, és nagyon már nem hibázhat, miután két döntetlennel kezdte a sorozatot.

Ronaldo előbb hétfőn Lisszabonban átvette a tizedik portugál aranylabdáját, majd edzésbe állt a portugál válogatottal.

Kedden már együtt készült az Európa-bajnoki címvédő válogatott kerete. Az ötszörös aranylabdás mellett ott volt az edzőközpontban többek között a nyáron a Bayern Münchentől a Lille csapatához igazolt Renato Sanches is.

Ronaldo ellenállhatatlan kísértést érzett, hogy megszagolja Sanches hajfürtjeit, azt azonban csak találgatni tudjuk, mire lehetett kíváncsi. Milyen illata van egy ilyen hajfonatnak? Mosott-e hajat edzés előtt Sanches? Vagy csak viszketett CR orra és így vakarta meg?

A választ természetesen nem tudjuk, de a vicces képsorokat megmutatjuk: