Társoldalunk:

Megjelent a Fradi-viber

2019.08.01. 16:48

A Ferencvárosi Torna Club a hivatalos honlapján tudatta, hogy első magyar futballklubként együttműködési megállapodást kötött a Viberrel, a világ egyik vezető közösségi üzenetküldő applikációjával.

Mostantól a Fradi-szurkolók csatlakozhatnak a klub saját Viber-közösségéhez, ahol a klub legfrissebb történéseit, és exkluzív tartalmait találhatják majd. Ebben a különleges közösségben a szurkolók egyszerre értesülhetnek a legfontosabb hírekről, vehetnek részt szavazásokban, és építhetnek kapcsolatot a többi Fradi szurkolóval. 

Ezzel a csomaggal a Fradi.szurkolók közelebb kerülhetnek a bajnokcsapathozForrás: fradi.hu

A közösséghez tartozás mellett a klub szurkolói egy különleges Fradi-matricacsomagot is letölthetnek, mindezt pedig ingyen tehetik. A matricákon játékosok is szerepelnek, ezáltal színesebbé tehetik a mindennapi beszélgetéseket a barátaikkal, ismerőseikkel és családtagjaikkal. A matricacsomag a következő három hónapban lesz letölthető.

Ezen felül, a Fradi-Viber chatrobot biztosítja, hogy a feliratkozó szurkolók meccsnapi szöveges közvetítést is olvashassanak, így biztosítva, hogy senki nem marad le férfi labdarúgó-csapat mérkőzéseinek legfontosabb történéseiről. A szurkolók ezen kívül személyre szabott üzeneteket is kapnak majd a chatrobottól, melyben statisztikákat, eredményeket és egyéb hasznos híreket olvashatnak majd.

A Viber a világpiaci jelentőségű online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltató óriás, a japán Rakuten Csoport tagja. A Rakuten hitvallása, hogy a sport és szórakoztatóipar képes összekötni a szurkolókat és egyben a világot is. A Viber partneri portfóliójába tartozik többek között az FC Barcelona is.

A Fradi Viber-közösségéhez való csatlakozásról a linkre kattintva értesülhet bővebben.