Utcai verekedésbe keveredett az angol válogatott focista - videó

Horizontal
Newcastle United's English midfielder Jonjo Shelvey celebrates victory at the end of the English Premier League football match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, central England on April 7, 2018. (Photo by Geoff CADDICK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egy utcai gyorsbüfé előtt keveredett verekedésbe a Premier League-ben szereplő Newcaslle United két futballistája, Jonjo Shelvey és Karl Darlow, néhány órával azelőtt, hogy a csapat elindult volna Kínába egy felkészülési mérkőzésre.

A hatszoros angol válogatott (igaz, hogy legutóbb 2015-ben szerepelt a nemzeti csapatban) középpályás, Shelvey miatt robbant ki a csetepaté, de nem ő volt a kezdeményező. Egy társaság tett megjegyzést rá, pontosabban a kopaszságára, ami az alopecia (foltos hajhullás) nevű betegség következménye, írja a Daily Mail című bulvárlap. Shelvey nem hagyta annyiban, és a "kopasz köcsög" megszólításra azzal válaszolt, amiből a legtöbb van egy PL-játékosnak, a pénzével: "Húzzál vissza a tanácsi lakásodba, csórikám" – mondta, amit máris a pofozkodás követett.

A kapus, Karl Darlow sietett Shelvey segítségére, ő rúgta hátba az egyik "támadót".

Az éjjel 3-kor rögzített felvételhez még hozzátartozik, hogy aznap délután 1-kor indult a Newcastle Kínába, ahová szerencsésen meg is érkeztek, és 4-0-ra kikaptak a Wolverhampton Wandererstől.