Ezúttal időben elkapták a BL-döntőn pályára futó modellt

Tottenham Hotspur v Liverpool - UEFA Champions League Final FINAL Madrid Soccer UEFA Champions League Tottenham Hotspur Liverpool UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPE 2018/19 EUROPEAN Cup
Women streaker Kinsey Wolanski during the 2019 UEFA Champions League Final match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain on 1 June 2019. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Bár az idei BL-döntő felejthetőre sikerült, Kinsey Wolanski miatt azonban alighanem mindenki emlékezni fog a Liverpool és a Tottenham meccsére - ő szaladt be a pályára lenge öltözetben, barátja pornóoldalát reklámozva. A kebelcsoda ezúttal a Copa America döntőjét szerette volna feldobni, a rendezők viszont ezúttal időben kapcsoltak.

Minderről a 22 éves amerikai modell saját instagram oldalán vallott, amelyet immáron 3,1 millióan követnek (a BL-döntő előtti 300 ezres rajongótábor tehát bő egy hónap alatt megtízszereződött).

"Be kell vallanom, ezúttal a Copa America nyert, de elképesztően izgalmas kaland volt már csak megpróbálni is a bejutást. Elrepültünk Brazíliába, álruhát húztunk, bejutottunk a stadionban a helyünkre is, de Vitalyt felismerték, és 20 biztonsági őr leteperte. Most már kint vagyunk a börtönből, és élvezzük a brazíliai életet."