A brazil válogatott sztárja is gratulált a brit fesztivál csodagyerekének

fbl WC Horizontal
Brazil's defender Thiago Silva (L) and Brazil's forward Neymar attend a training session at the Saint Petersburg stadium in Saint Petersburg on June 21, 2018, on the eve of their Russia 2018 World Cup Group E football match against Costa Rica. (Photo by CHRISTOPHE SIMON / AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap ért véget a világ legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, melynek a sok csúcspontja és sztárfellépője mellett még négy nappal később is egy 15 éves srácról beszél mindenki.

A 49. Glastonbury fesztiválon Stormzy, a Killers és a The Cure volt a három fő fellépő, mellettük pedig még mintegy száz zenekar, illetve előadó lépett fel a különböző színpadokon. A második legnagyobb színpadon (Other Stage) vasárnap este a londoni rapper, Dave lépett föl, akinek van egy Thiago Silva című száma, amelyet a brazil válogatott és a Paris Saint-Germain sztárja ihletett. Dave mellett ezúttal nem volt ott társa, AJ Tracey, úgyhogy a közönséget kérdezte meg, hogy van-e valaki annyira józan, hogy a színpadon előadja vele a nem könnyű szöveget. Egy PSG-mezes srác nyújtózkodott a legjobban, és, amikor Dave megbizonyosodott róla, hogy tudja a szöveget felhívta magához a színpadra. Alex Mann pedig meghálálta a bizalmat:

Alex ráadásul Thiago Silva-mezben volt, amit nem csak a koncert kedvéért vett fel, mert még a rap sztárnak is nemet mondott, amikor az a produkció végén elkérte tőle.

A mutatvány híre eljutott a Copa América Peru elleni döntőjére készülő brazil válogatott sztárjához, Thiago Silvához is, aki már a közösségi oldalán gratulált Alexnek, és még a telefonszámát is elkérte, hogy fel tudja hívni ráérő idejében.

"Még nem tudtunk beszélni, mert különböző időzónákban vagyunk – mondta a Guardiannek nyilatkozó 15 évesfiú. – Fogalmam sincs mit fogok neki mondani. Nagyon jó futballistának tartom, ezt biztos, hogy meg is mondom neki."