Özil pont úgy táncolt a lagziján, ahogy játszott az idényben - videó

fbl Horizontal WEDDING SOCCER PLAYER
A handout photo released by the Turkish president's press office shows Arsenal's German midfielder Mesut Ozil (C-L) and his fiance Amine Gulse (L) standing next to Turkish President Recep Tayyip Erdogan (C-R) and his wife Emine during their wedding ceremony at the Four Seasons Bosphorus Hotel in Istanbul, Turkey, on June 7, 2019. (Photo by - / TURKISH PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / TURKISH PRESIDENTIAL PRESS SERVICE" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Pénteken Isztambulban megházasodott Mesut Özil, az Arsenal korábbi német válogatott középpályása. Egy korábbi török szépségkirálynő, Amine Gülse ujjára húzta fel a gyűrűt.

Mesut Özil és Amine Gülse Isztambulban fogadott örök hűséget egymásnak. A német válogatottól 2018-ban visszavonult, török származású középpályás megbecsültségét jól mutatja Törökországban, hogy nem más volt az esküvői tanúja, mint Recep Tayyip Erdogan, török államfő.

A politikus hatalmas fekete limuzinnal gördült be az esküvő helyszínére, ahol még egy rövid beszédet is mondott.

Hálát adunk az internetnek, hogy van videónk az esküvőről is. Így az Arsenal-drukkerek is megnyugodhatnak, hogy Özil nem csak a pályán mutat(ott) visszafogott teljesítményt idén, ez a tánc ugyanis tökéletes leképezése a középpályás játékának: unalmas, lassú, tétova és nem túl kreatív.

Özil 2017-ig egy német popsztárral, Mandy Capristóval járt, a szakítás után nem sokkal azonban már Amine Gülse oldalán volt látható, akivel évek óta jól ismerték egymást. Gülse korábban megnyerte a Miss Törökország szépségversenyt, azaz hivatalosan is ő volt Törökország legszebb nője.