Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata nemrég sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, ráadásul mellette a bajnokságot és a Magyar Kupát is behúzta a zöld-fehér csapat. A győri játékosok minden megmozdulásán látszik, hogy kiválóan megértik egymást a pályán és azon kívül is, de két magyar klasszisnak még ennél is szorosabb egymással a kapcsolata.

Valószínűleg nem sokan tudják, de Görbicz Anita és Bódi Bernadett sógornők, mivel mindketten korábbi ferencvárosi focistákkal, méghozzá a Vincze testvérekkel vannak együtt. Görbicz Vincze Ottóval, míg Bódi az FC Barcelonában is megfordult egykori középpályás öccsével, Gáborral él együtt.

Bódi a Story magazinnak mesélt arról, hogy a BL-győzelem után hajnal négyig buliztak egy zártkörű rendezvényen, ahol több csapattárstól is elbúcsúztak, mivel többek között Tomori Zsuzsanna és Nycke Groot is máshol folytatja a pályafutását.

Bódi Bernadett (elől) Egyiptomban piheni ki a hosszú idény fáradalmait Fotó: Mudra László - Origo

A kiváló játékos hozzátette, hogy Görbicz Anitával nemcsak a pályán, hanem azon kívül is remekül megértik egymást. A családi programokon kívül is rendszeresen összejárnak, a legutóbb együtt voltak Majka egyik koncertjén. Bódi azt is elárulta, hogy készül a nyaralásra, az úti cél pedig Egyiptom lesz, ahol korábban még nem járt.