Vágólapra másolva!
Zimány Lindát, a 100-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs egykori barátnőjét ismét összehozták egy magyar focistával. A szerencsés ezúttal a Slovan Bratislava középső védője, Guzmics Richárd. Az ügyvédi szakvizsga előtt álló modell a Borsnak elmesélte, milyen szálak fűzik a szombathelyi születésű védőhöz.

„Zimány Linda egy volt válogatott focistával kavar”,„Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnak” – ilyen címmel jelentek meg újságcikkek az interneten, miután az RTL Klub kamerái – akik a Budapesten forgató Jason Momoára vadásztak – felvették, ahogy a modell-ügyvéd és a válogatott focista egy budapesti hotel előtt megpuszilta egymást.

Zimány Lindának az ismertsége miatt nehéz ismerkednie Forrás: Instagram/Zimány Linda

Zimány Linda azonban tisztázta a dolgot, és leszögezte, hogy Guzmiccsal csak barátok.

„A cikkekben említett hotel mellett lévő étteremben voltam,

nem is a hotelben, ahogy állították. Ilyenkor mindig a szálloda előtt álló fiúknak adom oda az autóm, akik leviszik a parkolóba, ha kell, le is mossák, amíg eszik a vendég. Ez egy bárki számára igénybe vehető szolgáltatás, s ezzel a lehetőséggel élt Ricsi is, aki más ügyben járt arra.

– nyilatkozta a Borsnak az ügyvédnő, aki évek óta ismeri a focistát, mert korábban egy baráti társaságba jártak.

Magyarország-Portugália labdarúgó vb-selejtező Fotó: Polyák Attila - Origo

Zimány Linda szerint ismertsége miatt nagyon nehéz ismerkednie. Egy ilyen szituáció pedig csak tovább bonyolítja a helyzetét.

„Ha egy civil nő ad egy baráti puszit egy ismerősének, arról senki nem gondolja, hogy bármi köze lenne a férfihoz. De egy ismert embert azonnal összehoznak azzal, akit megpuszil. Ez nonszensz. De egyébként is, 33 éves, két éve szingli nő vagyok, akár ismerkedhetnék is. De így nehéz lesz.

– tette fel felháborodottan a kérdést a szakvizsga előtt álló ügyvéd.

Zimány Linda azt is elmondta, hogy Guzmics Richárd csak nevetett az újságcikkeken. Ő viszont hálás neki, hogy akkor épp ott volt.

„Bele sem merek gondolni, hogy milyen következtetést vontak volna le az újságírók, ha a szálloda előtt egyedül állok. Akkor azt írták volna, hogy Jason Momoa szobájából jöttem?” – tette hozzá Dzsudzsák Balázs egykori barátnője.