Megviselte az életveszélyes fenyegetés a magyar teniszezőnőt

Stollár Fanny, Wimbledon
Stollár Fanny búcsúzott párosban a's-Hertogenbosch-i tenisztornán
Vágólapra másolva!
Megviselte és megrémítette Stollár Fannyt, hogy életveszélyesen megfenyegették a közösségi oldalán, de a teniszező egyelőre nem akar a rendőrséghez fordulni.

„Megrémültem a fenyegetéstől, borzasztóan rosszul estek ezek az üzenetek. Aki írta, úgy gondolhatta, talán az a legegyszerűbb, ha rajtam tölti ki a dühét, pedig semmit sem ártottam neki. Bár természetesen

Bízom benne, hogy nem lesz folytatása a történetnek. Több játékossal beszéltem erről, azt mondták, őket is érte már hasonló inzultus. Úgy vagyok vele, hogy ilyen emberrel nem állok le vitatkozni, s az a legjobb, ha a pályán, a teljesítményemmel »válaszolok« az üzeneteire.”

A fenyegetőző kommentelő vélhetően azon húzta fel magát, hogy a sportoló kikapott a charlestoni salakpályás viadal első fordulójában. Valószínűleg a magyar teniszezőre fogadott, s így elbukta a pénzét. Dühében ocsmány kifejezésekkel illette és fizikai retorziókkal fenyegette meg a sportolónőt.

Stollár Fanny a pályán akar válaszolni a kritikusainak Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib...ott k...a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz...r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k...a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k...a” – írta a férfi.

A mondataira Stollár csak úgy reagált az Instagram-oldalán, hogy odaírta válaszként: „szurkolói szeretet”.

Nem teltek unalmasan az elmúlt napok Stollár Fanny számára, a teniszezőnő Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy rendőr gyorshajtás miatt figyelmeztette még külföldön. Szerencsére nem kapott pénzbüntetést, az autóján csupán egy üzenet várta, amelyben arra kérték, legközelebb lassabban közlekedjen.

(Blikk)