Harry Kane a Real Madrid helyett az NFL-ben focizna

fbl Horizontal
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane celebrates scoring the opening goal during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between BVB Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur on March 5, 2019 in Dortmund, western Germany. (Photo by Bernd Thissen / dpa / AFP) / Germany OUT
Vágólapra másolva!
Harry Kane, a Tottenham Hotspur kétszeres Premier League-gólkirálya és az angol válogatott csapatkapitánya elárulta, hogy labdarúgó-pályafutása után szívesen kipróbálná magát az NFL-ben mint rúgójátékos.

A 25 éves támadó óriási rajongója az amerikai focinak. Februárban elutazott Atlantába, és a helyszínen szurkolta végig a Super Bowlt, ahol a New England Patriots legyőzte a Los Angeles Ramst.

Ráadásul Kane-nek van két kutyája, Tom és Russel, akiket két NFL-irányítóról, Tom Bradyről és Russell Wilsonról nevezett el.

Az angol válogatott csapatkapitánya az ESPN-nek adott interjúban elmondta, szívesen kipróbálná magát az NFL-ben mint rúgójátékos.

„Tíz-tizenkét év múlva mindenképpen szeretném megpróbálni

– mondta a Tottenham támadója, aki hatalmas Patriots-szurkoló, és Tom Brady az egyik legnagyobb bálványa. A Super Bowl után az NFL legendája még Patriots győzelmi bulijára is meghívta az angol focistát. - Barátok lettünk, pedig előtte sohasem találkoztunk. Nagyon inspiráló a számomra" - tette hozzá Kane.

„Ha játszottam a Premier League-ben, a világbajnokságon, majd pedig az NFL-ben, akkor nevezhetnek minden idők egyik legnagyobb sportolójának?"

– mondta Kane az ESPN-nek adott interjújában.

Harry Kane-nek egyelőre várnia kell a tengerentúli szerződésre, de addig sem marad amerikai foci nélkül, amíg le nem csap rá valamelyik NFL-csapat, ugyanis a Tottenham Hotspur vasárnap átadott új stadionjában két mérkőzést is rendeznek a következő szezonban.