Megkéseltek egy Manchester United-szurkolót Párizsban

France paris area listed world heritage unesco eiffel tower sete illuminations pierre bideau Apartment building ARCHITECTURE BUILDING Capital (City) CULTURAL TOURISM DWELLING EIFFEL TOWER EUROPE financial district France Hauts de Seine HORIZONTAL Ile de F
France, Paris, area listed as World Heritage by UNESCO, Eiffel Tower (© SETE-illuminations Pierre Bideau) and La Defense early in the morning from the Montparnasse Tower
Vágólapra másolva!
Az angol Sky hírei szerint egy taxisofőr késelt meg egy Manchester United-szurkolót Párizsban, a PSG elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét követően.

A Manchester United egyik szurkolóját sebesítette meg egy taxisofőr. A drukkert azonnal egy párizsi kórházba vitték, ahol meg is kellett műteni.

A 44 éves szurkoló taxival utazott három társával a meccs után a városközpontba. A sofőr állítólag azért támadt rájuk, mert a drámai meccs után énekeltek az autóban.

A sofőr lehúzódott, azt akarta, hogy szálljanak ki a kocsijából, majd egy késsel a társaság hölgy tagját kezdte fenyegetni. Az áldozat megpróbált közbelépni, de a támadó mellkason szúrta.

A többiek leintettek egy másik autót, amivel a sérültet egy párizsi kórházba vitték, ahol meg is kellett műteni.

A francia rendőrség csütörtökön őrizetbe vette a feltételezett elkövetőt, de a fegyvert nem találták meg.