Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain brazil sztárja, Neymar sztárfocistához illő módon búcsúztatta el 2018-at egy Rio de Janeiró-i szórakozóhelyen.

A francia bajnokcsapat klasszisa az elmúlt időszakban sérülésekkel bajlódott, amelyeket szilveszter napjára gondos kezeléssel láthatóan sikeresen kikúráltak. A brazil sztár szülőföldjén, Rióban töltötte az év utolsó napjait, melyek persze nem fulladtak unalomba.

Nincsen buli foci nélkül, ezúttal a teqballmeccs során került elő a labda, Neymar és társa ellenfele két brazil lábteniszbajnok, Natalia és Bianca voltak, akik csöppet sem könnyítették meg a fiúk dolgát.

2018 utolsó éjszakáján pedig egy hamisítatlan brazil parti vendége volt a csatár, ahol mások mellett a Barcelona braziljával, Arthur Melóval, a Palmeiras focistájával, Lucas Limával és a kétszeres szörfvilágbajnokkal, Gabriel Medinával vetette bele magát a forgatagba szigorúan fehérben.

Neymar és Lucas Lima partihangulatban:

Irmão @lucaslima ❤️

A post shared by EneJota neymarjr (@neymarjr) on

Egy kétszeres világbajnok pólóját még Neymar is szívesen húzza magára:

@neymarjr @lucaslima

A post shared by G. Medina (@gabrielmedina) on

A bulit persze lányokkal lehet igazán megkoronázni, és egy jóféle riói partiban ezen a téren sincs hiány – Neymaréknak egy 26 fős hölgykoszorú jutott.

FELIZ ANO NOVO @gabrielmedina @arthurhmelo

A post shared by EneJota neymarjr (@neymarjr) on