Jótékony tett, alapítványnak ajánlotta a finneknek lőtt gólját Szalai Ádám

SZALAI Ádám
Budapest, 2018. november 18. Szalai Ádám gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Magyarország - Finnország mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Szalai Ádám a Finnország elleni Nemzetek Ligája-találkozó után egy furcsa kézjellel ünnepelte a gólját. Ma már azt is tudni, hogy ez mit jelentett, illetve az is kiderült, hogy a magyar válogatott csatára nem sajnálja az időt, ha gyerekeknek szerezhet örömet.

A magyar válogatott számára fontos Nemzetek Ligája-találkozón a Hoffenheim csatára szerezte az első gólt, ami után kezeivel egy furcsa jelet mutatott. A lelátón és a tévé előtt ülők többsége bizonyára nem értette, a hallássérült szurkolók, különösen pedig az Ezüstcipő Alapítvány hallássérült fiatal futballistái viszont annál inkább. Szalai Ádám ugyanis nekik ajánlotta a magyar fociválogatott 2018-as évének egyik legfontosabb gólját:

A csatár a hétfői napot is Magyarországon töltötte, nem véletlenül: az általa létrehozott Játékidő Alapítvány „színeiben” ugyanis ellátogatott a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórház Ilka utcai épületébe, ahol, mondanunk sem kell, nagy örömmel fogadták.