Kisebb vagyont borozgatott el Cristiano Ronaldo Londonban

'Quinas de Ouro' Ceremony NurPhoto Sports Soccer News General News Getty Action Sport MATCH GAME TEAM Soccer Team Portugal Premier League Soccer Match UEFA Campions Cup Quinas de Ouro CEREMONY Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál sztárja továbbra is hanyagolja a válogatott meccseket, így volt ideje egy kis kikapcsolódásra, Londonban járt kedvesével, Georgina Rodriguezzel. 

A páros CR juniorral hétfőn kilátogatott Novak Djokovic teniszmeccsére, aki az ATP-világbajnokságon szerepel, majd Ronaldo meglepte kedvesét, és a Royal Operaházba vitte egy balettelőadásra.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez Forrás: NurPhoto/DPI/NurPhoto/Dpi

Ronaldóék egyébként a Bulgari Hotelben szálltak meg, ahol 10 ezer euró fölött vannak a szobaárak, de brit bulvárlapok szerint ezt is felülmúlta Ronaldo egy étteremben, ahol az asztaltársaságának 15 perc alatt kirendelt 31 ezer euró (nagyjából tíz millió forint) értékben borokat.

Az első tétel egy Richebourg Grand Cru volt, egy francia vörösbor, ami a világ legdrágábbjának számít, majd egy 1982-es Pomerol Petrus következett. CR feltöltődve érkezhet vissza Torinóba.