Pogba saját magát is megtrollkodja a nevetséges toporgásával

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL FULL LENGTH ACTION
Manchester United's French midfielder Paul Pogba has an unsuccessful shot which goes out for a throw-in during the English Premier League football match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 28, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Paul Pogba, a Manchester United játékosa már maga is érzi, hogy a tizenegyesek előtti elhíresült toporgásában ott van a humorforrás.

A világbajnok francia középpályás a hétvégi Everton elleni bajnokin 27 lépésből tette meg a tizenhatos vonala és a tizenegyes pont közötti öt méteres távolságot. Toporgott ő már korábban is, de eddig a Young Boys elleni 23 tyúklépés volt a rekord.

Tipeg-topog Forrás: Origo

Kicsit javított volna Pogba helyzetén, ha ezek után legalább belövi azt a szerencsétlen tizenegyest - oké, a kipattanót a kapuba passzolta -, de ettől még ugyanúgy jöttek volna a többnyire egészen vicces mémek.

Ami Paulnak öt méter, az Usainnek száz:

Matt Damon is megöregszik:

Elegánsan, könnyedén:

Paul C64 Pogba:

És, ha már ekkora siker lett a lépegető futballista, végül Pogba is ráérzett a lehetőségre, és megcsinálta a saját verzióját egy Bentley-vel a főszerepben.

How do I get to my car diréction voiture @manchesterunited @equipedefrance

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on