Az olasz harmadosztályba is megérkezett Cristiano Ronaldo

Horizontal FOOTBALL EFFIGY SPORTS FAN PLACARD
Supporters Cristiano Ronaldo react in front of the Juventus medical center at the Alliance stadium in Turin on July 16, 2018 as the Portuguese footballer arrive for a medical visit. Cristiano Ronaldo arrived in Turin ahead of his official unveiling as Juventus' superstar summer signing on July 17. / AFP PHOTO / Miguel MEDINA
Vágólapra másolva!
Napokon át jött szembe ezernyi helyről ugyanaz a kép, amikor a Juventus bejelentette Cristiano Ronaldo érkezését. De jogos a felvetés: nehogy már csak neki járjon ez a kép!

Ugye emlékeznek még arra, hogy a Juventus milyen képpel kürtölte világgá, hogy megszerezte a Real Madridtól Cristiano Ronaldót? Ha esetleg nem, akkor segítünk:

De miért csak egy ötszörös aranylabdás, ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnoknak járna ki a tisztelet, hogy saját logót és betűtípust kap? Jár az mindenkinek, aki a futball nagy családjához tartozik. Ezt gondolhatják - helyesen - az olasz harmadosztályú (Serie C) Pordenone Calcio marketingesei, akik a Torinótól kölcsönvett Leonardo Candellone tiszteletére húzták elő a Ronaldo-mintát.