Vágólapra másolva!
Ittas vezetés miatt a fonyódi rendőrkapitányságon előállították Tomori Zsuzsannát, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC válogatott átlövőjét.

A kézilabdázót még július 5-én állították meg a rendőrök Balatonlellén, majd meg is szondáztatták, a helyszíni vizsgálat pedig pozitív eredményt hozott, ezt követően a sportolót előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságon, számol be a történtekről a Bors Online.

Tomori Zsuzsanna biztos, hogy nem ússza meg büntetés nélkül az esetet Fotó: Polyák Attila - Origo

Az elmúlt években több súlyos sérülés miatt hosszú időt kihagyó átlövő a történtekről nem tájékoztatta a klubját, a Győri Audi ETO elnöke, Bartha Csaba is a laptól tudta meg, hogy játékosuk milyen kihágást követett el.

"Zsuzsa állítása szerint minimális mértékű alkoholt mutattak ki a vérében. Állítása szerint nem kapott pénzbírságot, és a jogosítványát sem vonták be – mondta a klubvezető, miután szembesítette a történtekkel a kézist, akinek a rendőrségi ügye viszont még nincs lezárva. – Klubunk belső ügyként kezeli az esetet, az elnökség később dönt arról, hogy miként szankcionálja a játékost" – idézi a Bors Online Bartha Csabát.